HomeΣΠΟΡΛευτέρης Αυγενάκης: «Υποχρέωση της Πολιτείας να ακούει τους πάντες»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Υποχρέωση της Πολιτείας να ακούει τους πάντες»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξήγησε μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού ότι δεν υπάρχει πρόθεση «να καταστρατηγήσουμε τα όρια που μας παρέχει η νομοθεσία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως… χρέος του χαρακτήρισε ουσιαστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξήγησε ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας και της κυβέρνησης να ακούει τους πάντες, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι «εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστρατηγήσουμε τα όρια που μας παρέχει η νομοθεσία».

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι υποχρέωση της πολιτείας και της κυβέρνησης θεσμικά να ακούει τους πάντες. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και θέλουμε να εξυγιάνουμε το ποδόσφαιρο με τους θεσμικούς μας συνομιλητές.

Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστρατηγήσουμε τα όρια που μας παρέχει η νομοθεσία. Εγώ ούτε πέναλτι σφυρίζω, ούτε οφσάιντ. Έχω την υποχρέωση να ανταποκρίνομαι άμεσα».

Όσον αφορά τους ελέγχους ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ, έριξε τα βέλη του στην προηγούμενη κυβέρνηση: «Με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης δεν υπάρχει πιστοποιημένο εργαστήριο, αλλά γίνονται ενέργειες για να υπάρχει πιστοποίηση και να υπάρχουν έλεγχοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση