HomeHL-9Καταδικάστηκε και από το Εφετείο ο πατέρας που ασέλγησε στην 11χρονη κόρη του

Καταδικάστηκε και από το Εφετείο ο πατέρας που ασέλγησε στην 11χρονη κόρη του

Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταδικάστηκε και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο πατέρας που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της κόρης του όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 χρόνων.

Σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης συνεδρίασε ξανά για αυτήν την υπόθεση με τον εισαγγελέα αρχικά να προτείνει την ενοχή του πατέρα.

Λίγη ώρα αργότερα το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του και τον καταδίκασε σε 12 χρόνια και 9 μήνες φυλάκισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 32 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση βγήκε στο… φως της δημοσιότητας το 2015 όταν η 22χρονη – σήμερα φοιτήτρια – κατήγγειλε ότι σε ηλικία 11 χρόνων είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Κατά την προηγούμενη ακροαματική διαδικασία η 22χρονη περιέγραψε για μία ακόμη φορά περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα είχε βιώσει στα χέρια του πατέρα της.

Μάλιστα η 22χρονη ξέσπασε πολλές φορές σε λυγμούς λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της 22χρονης, η οποία ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστών ότι δεν πιστεύει τα όσα καταγγέλλει η αδελφή της. Να σημειωθεί ότι εκείνη ήταν που αποκάλυψε το «μυστικό» της 22χρονης και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως τόνισε πρόκειται για σκευωρία επειδή ο πατέρας τους ήταν αυστηρός. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κατάθεση της γιαγιάς – μητέρας του κατηγορουμένου- και ο θείος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση