Στην τελική ευθεία μπαίνει η εκδίκαση της υπόθεσης του πατέρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην κόρη του όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 χρόνων.

Σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης συνεδρίασε ξανά για αυτήν την υπόθεση με τον κατηγορούμενο να απολογείται.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση βγήκε στο… φως της δημοσιότητας το 2015 όταν η 22χρονη – σήμερα φοιτήτρια – κατήγγειλε ότι σε ηλικία 11 χρόνων είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μάλιστα κατά την προηγούμενη ακροαματική διαδικασία η 22χρονη περιέγραψε για μία ακόμη φορά περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα είχε βιώσει στα χέρια του πατέρα της.

Μάλιστα η 22χρονη ξέσπασε πολλές φορές σε λυγμούς λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της 22χρονης, η οποία ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστών ότι δεν πιστεύει τα όσα καταγγέλλει η αδελφή της. Να σημειωθεί ότι εκείνη ήταν που αποκάλυψε το «μυστικό» της 22χρονης και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως τόνισε πρόκειται για σκευωρία επειδή ο πατέρας τους ήταν αυστηρός. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κατάθεση της γιαγιάς – μητέρας του κατηγορουμένου- και ο θείος.

Πρωτόδικα – το 2017 – το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 32 χρόνια ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση