HomeΕΛΛΑΔΑΗ σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο συμπόσιο του διεθνώς φημισμένουΠανεπιστημίου του Yale

Η σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο συμπόσιο του διεθνώς φημισμένουΠανεπιστημίου του Yale

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει ενεργά με την ιδιότητα του Silver Sponsor στο «2ο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale για το ελαιόλαδο και την υγεία» (2nd International Yale Symposium on Olive Oil and Health), που θα πραγματοποιηθεί από τη 1 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2019, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

20μελής ομάδα σπουδαστών μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, υπό τον συντονισμό του κορυφαίου Έλληνα chef, ambassador της μεγαλύτερης Σχολής Μαγειρικής στη χώρα και της Ελληνικής Γαστρονομικής Ταυτότητας  και Κληρονομιάς, Γιάννη Μπαξεβάνη, θα επιμεληθεί ένα ξεχωριστό menu, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας, επίτιμων προσκεκλημένων και experts γύρω από το ελληνικό ελαιόλαδο, στον ομφαλό της Γης.

Η παραπάνω συνέργεια αποδεικνύει έμπρακτα την υπεροχή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και της Σχολής Γαστρονομίας και Τουρισμού η οποία τα τελευταία χρόνια συνδέεται ουσιαστικά με κορυφαίες διεθνώς διοργανώσεις.

Το «2ο Διεθνές Συμπόσιο», ως μέρος μίας συνεχιζόμενης πρωτοβουλίας  για τη δημιουργία Ινστιτούτου Ελιάς στο Yale, διερευνά το μέλλον της ελιάς, τα προϊόντα και τις επιπτώσεις τους στην ανθρώπινη και πλανητική υγεία. Αναμένεται να δώσουν το παρών καταξιωμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο, σε μία αμιγώς επιστημονική δράση, οι εργασίες της οποίας θα είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερα στο www.iek-akmi.edu.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση