HomeHL-SportsΛισάντρο Σεμέδο: «Χαρούμενος για το βραβείο, είμαστε πολύ δυνατοί στο σπίτι μας»

Λισάντρο Σεμέδο: «Χαρούμενος για το βραβείο, είμαστε πολύ δυνατοί στο σπίτι μας»

Ο Λισάντρο Σεμέδο παρέλαβε το βραβείο του MVP του ΟΦΗ για τον μήνα Οκτώβριο με τον άσο της κρητικής ομάδας να δηλώνει προσηλωμένος στη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σεμέδο αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Οκτώβριο μέσω της ψηφοφορίας που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και παρέλαβε το βραβείο του στο «OFI FC Official Store» από τον Περιφερειακό Γενικό Διευθυντή της AVIS (επίσημου χορηγού της ομάδας), κ. Μανώλη Λαδάκη.

Ο Σεμέδο μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την βράβευση του, για το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά και για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (30/11), τονίζοντας τη δύναμη της έδρας για τον ΟΦΗ που θέλει να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με νίκη.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο. Αλλά δεν το κέρδισα μόνος μου, το κέρδισα μαζί με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δείχνει ότι και η ομάδα μου πάει καλά που με βοήθησε να πάρω αυτό το βραβείο.
Είμαι χαρούμενος που το βραβείο ήρθε από τους οπαδούς. Είναι μια ομάδα που αγαπάει πολύ τους οπαδούς της, οπότε ήταν ακόμα πιο σπουδαίο για μένα να κερδίσω το συγκεκριμένο βραβείο», ανέφερε ο Σεμέδο.
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι σπουδαίο τόσο για μας όσο και γι’ αυτούς. Ξέρουν ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί όταν παίζουμε σπίτι μας. Να είναι προετοιμασμένοι γιατί ξέρουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε.
Ο στόχος είναι να κερδίσουμε και να περάσουμε στην τρίτη θέση. Δεν έχει σημασία για μας ο αντίπαλος. Για μας έχουν σημασία οι τρεις πόντοι και να παίξουμε σωστά. Πρέπει να συνεχίσουμε προς τα πάνω».

Για τη συνέχεια: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζουμε από την αρχή. Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν τυχεροί. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζουμε και νιώθω πολύ σίγουρος ότι θα ξαναγυρίσουμε στις νίκες μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση