HomeHL-LifestyleΟ… διάλογος που είχε ο Πέτρος Λαγούτης με τον κλέφτη του αυτοκινήτου του

Ο… διάλογος που είχε ο Πέτρος Λαγούτης με τον κλέφτη του αυτοκινήτου του

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το απίστευτο περιστατικό που έζησε βλέποντας κάποιον να του κλέβει το αυτοκίνητο, μίλησε στην εκπομπή του Λάμπρου Φισφή, ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στον εθισμό του στον τζόγο, περιέγραψε λεπτομερώς το συμβάν, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς αντέδρασε ο κλέφτης και τη συζήτησαν που είχαν, όταν τον έπιασε στα πράσα.

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Λαγούτης:

«Πριν από πολλά χρόνια είχαμε ένα μαγαζί με τη Μυρτώ (Αλικάκη) στα Εξάρχεια, ένα καφέ μπαρ. Το κλείνω κατά τις δύο με τρεις το βράδυ και όπως παρκάρω τη μηχανή και σηκώνω το κεφάλι μου, βλέπω απέναντι στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο μέσα. Πάω στο αυτοκίνητο και ο τύπος είναι σκυμμένος μέσα στα καλώδια. Του χτυπάω το τζάμι, σηκώνει το κεφάλι ενοχλημένος του τύπου “τι έγινε”. Του λέω πως έχει κάνει λάθος αυτοκίνητο, μου λέει “γιατί δικό σου είναι” και του απαντάω “ναι”», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Κοιταζόμαστε για δυο δευτερόλεπτα, που μου φαίνονται αιώνας και μου λέει την μυθική ατάκα… “να στο κλειδώσω;”», αφήνοντας άφωνους κοινό και παρουσιαστή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση