HomeHL-Lifestyle«Φτερά” έκανε από το Κολωνάκι το πολυτελές αυτοκίνητο Κρητικού επιχειρηματία

«Φτερά” έκανε από το Κολωνάκι το πολυτελές αυτοκίνητο Κρητικού επιχειρηματία

Τι ερευνούν οι Αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Φτερά” έκανε από το Κολωνάκι το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε στην ιδιοκτησία του ο πρώην σύντροφος της Ντάρια του Survivor και επιχειρηματίας Γιώργος Ανδρεαδάκης, σύμφωνα με την Espresso.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο γνωστός επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι πάρκαρε την Porsche του στην οδό Κοσμά Μελωδού, στον Λυκαβηττό, την περασμένη Τετάρτη και πως το πρωί της Παρασκευής διαπίστωσε ότι έλειπε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πολυτελές αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Άνω Λιόσια. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί το μόνο που βρήκαν ήταν το σασί του αυτοκινήτου, καθώς οι δράστες της κλοπής είχαν κάνει ανταλλακτικά όλα τα μέρη του αυτοκινήτου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα στοιχεία της ταυτότητας των δραστών της κλοπής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η Ντάρια χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης, με την πρώην παίκτρια του Survivor να επιβεβαιώνει το τέλος της σχέσης τους ενάμιση μήνα αργότερα.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση