HomeΕΛΛΑΔΑΔημοσκόπηση: Το 47% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Τραμπ πρέπει να παραπεμφθεί

Δημοσκόπηση: Το 47% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Τραμπ πρέπει να παραπεμφθεί

Τι δείχνει η δημοσκόπηση για τον Τραμπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο διάστημα, που γίνονται οι καταθέσεις σημαντικών μαρτύρων της έρευνας κατά του Τραμπ, στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων- μια διαδικασία που μεταδίδεται τηλεοπτικά και στο επίκεντρο είναι το τηλεφώνημα του Αμερικανού στον Ουκρανό ομόλογό του- αυξάνονται σταθερά εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος πρέπει να παραπεμφθεί.

Τι δείχνει η δημοσκόπηση για τον Τραμπ
Στη νέα δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη, το 47% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να παραπεμφθεί. Την αντίθετη άποψη εξέφρασε το 40% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, σε συνδυασμό με άλλες μετρήσεις που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες από το Reuters/ Ipsos, δείχνουν ότι αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των Αμερικανών που θέλουν την παραπομπή του Τραμπ.

Λίγο προτού ξεκινήσουν οι δημόσιες ακροάσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στις 13 Νοεμβρίου, η δημοσκόπηση του Reuters/ Ipsos είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ήταν στο 3% η καθαρή υποστήριξη για την παραπομπή Τραμπ, δηλαδή η διαφορά εκείνων που είναι υπέρ με εκείνων που είναι κατά. Διαφορά που αυξήθηκε στις τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες μετά την πρώτη εβδομάδα των καταθέσεων και έφτασε στις 5 μονάδες κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας. Πλέον, το προβάδισμα της άποψης που είναι υπέρ της παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ είναι 7 ποσοστιαίες μονάδες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση