HomeΚΡΗΤΗΝέος Πρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας ο Σταύρος Τζεδάκης

Νέος Πρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας ο Σταύρος Τζεδάκης

Εξελέγει ομόφωνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης εξελέγει ομόφωνα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου Σταύρος Τζεδάκης.

Η εκλογή του Σταύρου Τζεδάκη, έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο παρόντων των : Μανόλη Χνάρη Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα, των Περιφερειακών Συμβούλων Ειρήνης Χουδετσανάκη, Ευθύμιου Κωνσταντινίδη, εκπρόσωπων φορέων, οργανώσεων παραγωγών και ΕΑΣ, Αλέξανδρου Στεφανάκη προέδρου ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Κρήτης και Αντιπρόεδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Νικήστρατου Χαροκόπου από τον Α. Σ. Ρεθύμνης, Μιχάλη Καμπιτάκη από την Ένωση Ηρακλείου Α.Ε., Λουΐζος Κόλλιας από τον Α.Σ. Ιεράπετρας «Το Νησί».
Ο νέος Πρόεδρος Σταύρος Τζεδάκης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους του, καθώς και τη στήριξη τους για τη συνέχιση του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενή τομέα της Κρήτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Τάσο Κουρουπάκη-νυν Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης- για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε την περίοδο της θητείας του στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη.

«Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης αποτελεί πρότυπο για όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας, η οποία έχει γίνει μέχρι σήμερα με την στήριξη, την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη. Από την αρχή της δημιουργίας της μέχρι και τώρα, όλα τα Διοικητικά Συμβούλια έχουν κάνει σημαντικά βήματα, τόσο στο θέμα της προβολής και προώθησης των σημάτων «κρήτη», όσο και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών της Σύμπραξης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε το σήμα «κρήτη – Γενέτειρα Αξιών», να γίνει ακόμη πιο «γνωστό» και αναγνωρίσιμο και τα προϊόντα μας, να έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» ανέφερε ο νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Σταύρος Τζεδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση