HomeΚΡΗΤΗΡέθυμνο: Συνάντηση της νέας Επιτροπής Τουρισμού

Ρέθυμνο: Συνάντηση της νέας Επιτροπής Τουρισμού

Έθεσε τους στόχους για τη νέα θητεία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με αθρόα προσέλευση η πρώτη συνάντηση της νέας Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ρεθύμνης, παρουσία του Δημάρχου κ. Μαρινάκη. Ο κ. Μαρινάκης αφού χαιρέτισε τα μέλη της νέας Επιτροπής, τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της και παρότρυνε τα μέλη της να αναλάβουν δράση ο καθένας στον τομέα του με γνώμονα την αναβάθμιση του τουρισμού του Δήμου.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μπιρλιράκη καλωσόρισε με τη σειρά της τα μέλη και ευχήθηκε να συνεχιστεί η προσέλευση των μελών και στις επόμενες συναντήσεις με το ίδιο ενδιαφέρον, καθώς είναι σημαντικό να υπάρχουν εκπρόσωποι από όλους τους φορείς του Τουρισμού.

Εκτός από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Μαρινάκη, παρόντα ήταν τα κάτωθι μέλη της Επιτροπής:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Μπιρλιράκη Πέπη, Πρόεδρος της Επιτροπής, Κουτσαλεδάκη Ειρήνη, Μαλάς Άγγελος, Μοτάκης Γεώργιος, Λαχνιδάκης Δημήτρης, Βουρβαχάκης Σταύρος, Σταράκης Γεώργιος.

Οι φορείς:
Τριποδιανός Ιωάννης, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Μανιουδάκης Ευάγγελος, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Μάκρας Νίκος, Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, Μπερέτης Στράτος, Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων, Κριτσωτάκη Κάτια, Σύλλογος Ξενοδόχων, Πάγκος Γεώργιος, Σύλλογος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Χλιαουτάκης Εμμανουήλ, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Ρεθύμνης, Σκορδίλης Αργύρης, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Ρεθύμνης, Ξυδάκης Ηρακλής, Ο.Β.Ε.Ν.Ρ., Κλαψινός Ανδρέας, Σύλλογος Εστίασης & Αναψυχής, Σαλβαράκης Εμμανουήλ, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Οχημάτων, Καμπακάκη Ιωάννα, Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Θήρας.

Οι δημότες:
Χριστουλάκης Όθωνας, Ζωνουδάκη Χαρά, Τσικιντίκου Αθηνά, Χριστοδουλάκη Κατερίνα, Κονταξάκης Γιώργος, Γιάννιτσα-Γεωργακάκη Βιργινία, Κούρου Αγγελίνα.

Στην έναρξη των εργασιών της νέας Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης η Πρόεδρος κ. Μπιρλιράκη έκανε λόγο για το συμπληρωματικό πεδίο του τομέα του επιχειρείν, στο οποίο θα συμμετέχουν άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο του Ρεθύμνου, εμπλουτίζοντας το ευρύτατο φάσμα του Τουρισμού, με στόχο την πλήρη επικοινωνία και συνεργασία για την ανάπτυξη και πρόοδο του Τουρισμού στον Δήμο μας.

Η Επιτροπή συζήτησε εκτενώς τα διάφορα θέματα για τις δράσεις που πρόκειται να αναληφθούν στον τομέα του τουρισμού και έθεσε τους στόχους για τη νέα θητεία της.

Τέλος, παρουσιάστηκε στα μέλη η επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου Τουρισμού (www.rethymno.guide) και ζητήθηκε η συνδρομή όλων για τον εμπλουτισμό και τη βελτίωσή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση