HomeΚΡΗΤΗΑνακατασκευάζεται ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους δρόμους

Ανακατασκευάζεται ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους δρόμους

Εργολαβία του δήμου Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Κων. Καραμανλή, συνεχίζεται η εργολαβία του δήμου Αγίου Νικολάου (πρ. 3,5 εκ ευρώ), που σύμφωνα με την στόχευση της δημοτικής αρχής, έχει συμβάλλει έως σήμερα, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση  ασφάλειας αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των  κοινοτήτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη εργολαβία – που κατά κοινή ομολογία – βελτίωσε την βατότητα σε περιφερειακούς δρόμους και εν προκειμένου, σ΄ έναν από τους πιο «ταλαιπωρημένους» δρόμους του σχεδίου πόλεως, έκανε γνωστό, ότι θ΄ακολουθήσει και άλλη εργολαβία για δρόμους που χρειάζονται ανακατασκευή ή ανάλογες εργασίες, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα συντήρησης και βελτίωσης της εικόνας όλων των οικιστικών συνόλων του Δήμου.

Όπως έκανε επίσης γνωστό, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκης ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες που εκτελούνται, ο συγκεκριμένος δρόμος, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών, ενώ μετά από μικροπαρεμβάσεις σε δρόμους του Αγίου Νικολάου,  η εργολαβία θα συνεχιστεί στην κοινότητα  Ελούντας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση