HomeΕΛΛΑΔΑΚακοκαιρία: Προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη βόρεια Ελλάδα

Κακοκαιρία: Προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη βόρεια Ελλάδα

Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη βόρεια Ελλάδα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές εν μέσω της κακοκαιρίας.

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Θάσος και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συνεχίζεται και την Τρίτη η κακοκαιρία Γηρυόνης

Συνεχίζεται και την Τρίτη η κακοκαιρία Γηρυονής στα δυτικά με νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια, και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους έντονα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι, στα Δωδεκάνησα μέχρι και τις απογευματινές ώρες, στην Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες από αργά το πρωί μέχρι το απόγευμα και πιθανώς στη Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες, από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα νότια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση