HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όμως αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Γιώργος Σίμος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όμως αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο προπονητής του ΟΦΗ για την ήττα από τον Ατρόμητο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος ρωτήθηκε για την τελευταία αλλαγή που ίσως ήταν ο λόγος που ο ρέφερι κράτησε λίγο περισσότερο χρόνο κι αν θα την έκανε ξανά σε περίπτωση που γύρναγε πίσω τον χρόνο και τόνισε πως ίσως να μην την έκανε…

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δώσαμε στιγμές στον Ατρόμητο κυρίως από εύκολες πάσες που δώσαμε. Ισορροπήσαμε το ματς, ελέγχαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και ίσως κάναμε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονό μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα. Είναι κι αυτό μέσα στη διαδικασία της εκμάθησης. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Για το αν γυρνούσε χρόνο ή από εδώ και πέρα, αν θα κάνει αλλαγή στις καθυστερήσεις: «Πολύ πιθανό να μην την κάναμε αυτή την αλλαγή. Βέβαια, θέλαμε να την κάναμε και την κάναμε και το σίγουρο είναι ότι με τα “αν” δεν γίνεται τίποτα. Μέσα στις καθυστερήσεις και μετά την αλλαγή κάναμε κι εμείς ευκαιρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν σημερινή ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε θα βοηθήσει ή υπάρχει πιθανότητα να απογοητεύσει την ομάδα του: «Θα μας βοηθήσει. Η σταθερότητα που έχουμε, είναι το “Α και το Ω” και νομίζω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν μπορούν να χαρακτηριστούν δύσκολες, είναι το πιο σημαντικό. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και θεωρώ δεν αξίζαμε αυτό το τέλος».
Διαφήμιση
Διαφήμιση