Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στα ΚΤΕΛ Χανίων όταν ένας επιβάτης υπό την επήρεια μέθης αποπειράθηκε να επιτεθεί σε οδηγό λεωφορείου επειδή δεν του επέτρεψε την επιβίβαση.

Σύμφωνα με το eparxies.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου με πρωταγωνιστή έναν Βέλγο τουρίστα ο οποίος θέλησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο «Ι.Δασκαλογιάννης» προκειμένου να «πετάξει» για την πατρίδα του.

Ωστόσο ο τουρίστας, οποίος ταξίδευε με την σύντροφό του, ήταν μεθυσμένος και σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην επιτρέψει την επιβίβασή του στο λεωφορείο.

Η άρνηση του οδηγού εξαγρίωσε τον Βέλγο ο οποίος σε κατάσταση αμόκ αποπειράθηκε να επιτεθεί στον οδηγό ενώ τον πήρε και στο κυνήγι!

Στα ΚΤΕΛ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση αφού το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών επιβατών και περαστικών με την κατάσταση να εκτονώνεται με την συνδρομή κάποιων επιβατών και άλλων οδηγών.

Το  απίστευτο  σκηνικό δεν τελείωσε εκεί  καθώς ακολούθησε έντονος καβγάς του Βέλγου με τη σύζυγο του η οποία δεν δίστασε μάλιστα να τον…χαστουκίσει αρκετές φορές.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που τελικά, έβαλε τους τουρίστες με τα μπαγκάζια τους στο περιπολικό και παρά την αντίσταση που προέβαλλαν, τους οδήγησαν στο Τμήμα με το ταξίδι της επιστροφής τους να αναβάλλεται επ’ αόριστον…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση