HomeLife & StyleΤάνια Τρύπη: Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας

Τάνια Τρύπη: Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας

«Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την απόφασή της να γίνει vegeterian μίλησε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα των Κου Κου, η Τάνια Τρύπη, η οποία αυτή την περίοδο γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή της στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

«Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάνια Τρύπη για να προσθέσει, «απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω».

«Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί», πρόσθεσε η Τάνια Τρύπη.

Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την επιτυχία του σίριαλ «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που πέρασε.

«Είχα να κάνω τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια, μόνο κάτι guest. Τώρα έκατσε η ιδανική συνθήκη, το ιδανικό σενάριο σε ένα καταπληκτικό βιβλίο, οι ιδανικοί συντελεστές», ενώ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε είπε:

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί πια να ζήσει μόνο με τον μισθό του θεάτρου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά. Δεν μπορούσα να πληρώσω το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι του γιου μου. Φούσκωναν οι λογαριασμοί και έκανα συνέχεια ρυθμίσεις, ότι μπορούσα τακτοποιούσα».

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε την αγάπη στα τατουάζ σε συνδυασμό με την χορτοφαγία της. «Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση