HomeHL-9Aνάβουν τα φώτα της γιορτής στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Aνάβουν τα φώτα της γιορτής στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Το πρόγραμμα της φωταγώγησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία όμορφη γιορτή γεμάτη από μελωδία και φως ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε. Η. υποδέχονται και φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Ελευθερίας και στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/ ).

Την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα κάνει, δίνοντας την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων για την πόλη του Ηρακλείου, το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Από νωρίς έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Η Δημιουργική Ομάδα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» φρόντισε προκειμένου να δώσει χρώμα, μουσική και χαρά στο όμορφο γιορτινό χωριό στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου. Η Άννα Μαχαιριανάκη στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό, η Κατερίνα Μαραγκουδάκη στον φωτισμό, η Μάρα Παναγιωτάκη στην επιμέλεια των καλλιτεχνικών δράσεων, ο Γιώργος Τσαγκαράκης και όλη η δημιουργική ομάδα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια βραδιά γεμάτη…φως!

Το πρόγραμμα της φωταγώγησης

17:30: Ο Alpha News 106,2, ο Kiss Fm 96,1 και ο MusicClub 105,8 θα σκορπίσουν μουσική, κέφι …παρέα με τα ξωτικά του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου».

18:30-19:30: Ένα περίεργο ξωτικό που παίζει με τα παιδιά και μοιράζει μπαλόνια …κλέβει την παράσταση!

20:30: Οι «Τροβαδούροι του Ήλιου» θα έχουν ξεκινήσει από νωρίς τη μουσική τους περιδιάβαση στην πόλη καλώντας μικρούς και μεγάλους στον «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο».

21:00: Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου σκορπά Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες…

21:30: Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

22:00: Συναυλία με τους  Μάνο Παπαδάκη και  Γιάννη Γιοκαρίνη.

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ – https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

https://www.xristougenniatikokastro.gr/

e-mails: [email protected]

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση