HomeΚΡΗΤΗΜαθητές δημοτικού στο δημαρχείο Χερσονήσου

Μαθητές δημοτικού στο δημαρχείο Χερσονήσου

Ενημέρωσαν τη δημοτική αρχή για τις ανάγκες του σχολείου τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενεργοί πολίτες, ηλικίας εννιά ετών επισκέφθηκαν σήμερα το δημαρχείο στις Γούρνες προκειμένου να ενημερωθούν, αλλά και να ενημερώσουν τη δημοτική αρχή Χερσονήσου για τις ανάγκες του σχολείου και της περιοχής τους.

Οι μαθητές της Γ΄ (τρίτης) τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ελιάς, συνοδευόμενοι από το διευθυντή του σχολείου, κ. Μανώλη Καλογιαννάκη και τη δασκάλα τους κ. Ευαγγελία Μπουγκά, ξεναγήθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας τους. Επίσης, συνάντησαν τους αντιδημάρχους, κκ. Κώστα Ζαχαριουδάκη, αντιδήμαρχο Διοικητικών Θεμάτων, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Εμμανουήλ Ανυφαντάκη, αρμόδιο Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας και Κώστα Αναστασάκη αρμόδιο Τουρισμού, Τεχνικών Έργων και Απασχόλησης στα γραφεία τους και ενημερώθηκαν από τους ίδιους προσωπικά για τις αρμοδιότητές τους.

Οι μικροί μαθητές ήρθαν καλά προετοιμασμένοι και είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και να αναζητήσουν απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους, το σχολείο τους, τους διαθέσιμους χώρους παιχνιδιού, τα αδέσποτα και να συμμετέχουν με σεβασμό και ευαισθησία σε ένα εποικοδομητικό διάλογο για ζητήματα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στο χωριό τους.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, κ. Ζαχαριουδάκης είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να ενδιαφέρονται για τα κοινά και να συναισθανθούν την αναγκαιότητα και τη σημασία της συμμετοχής και προσφοράς σε ζητήματα που τα αφορούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση