HomeHL-9Στο Ηράκλειο η Βούλα Πατουλίδου

Στο Ηράκλειο η Βούλα Πατουλίδου

Συναντήθηκε με τον Βασίλη Λαμπρινό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου η οποία είχε διαδοχικές εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Πρώτος σταθμός η Περιφέρεια

Με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και συζήτησαν σειρά θεμάτων που αφορούν την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Άρσης Βαρών ΑμεΑ Δημήτρης Ιωαννίδης. Η χρυσή Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης του 1992, επισκέφθηκε την Κρήτη και το Ηράκλειο και συμμετείχαν στην «Γιορτή του Αθλητισμού» που έγινε την Παρασκευή το πρωί στο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στα «Δύο Αοράκια» στη μνήμη του πρωταθλητή ΑμεΑ Γιώργου Σηφάκη.

2-2

Η Περιφέρειας Κρήτης που ήταν συνδιοργανωτής μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου και τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλο Μπαριτάκη.

1-2

Συνάντηση στη Λότζια

Εθιμοτυπική συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την κ. Πατουλίδου στην πόλη και της δώρισε την ειδική έκδοση του Δήμου για το Ανάκτορο της Κνωσσού.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Άρσης Βαρών ΑμεΑ Δημήτρης Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Καναβάκη.

dimarchos-patoulidou-f1

Η χρυσή Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης του 1992, όπως και ο κ. Ιωαννίδης, βρέθηκαν στο  Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχουν στην «Γιορτή του Αθλητισμού» στην μνήμη του πρωταθλητή ΑμεΑ Γιώργου Σηφάκη, την οποία συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. το πρωί της Παρασκευής, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.

dimarchos-patoulidou-f2

Διαφήμιση
Διαφήμιση