HomeΕΛΛΑΔΑΠατέρας 17χρονης στην Κατερίνη: «Hταν δυστύχημα»

Πατέρας 17χρονης στην Κατερίνη: «Hταν δυστύχημα»

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πεπεισμένος πως ο θάνατος της γυναίκας του και της κόρης του οφείλονται σε ένα τραγικό δυστύχημα, εμφανίστηκε ο σύζυγος της 45χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή μαζί με τη 17χρονη κόρη τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, στην Κατερίνη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star είπε ότι «από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν και εγώ και η αστυνομία ήμασταν σίγουροι για το αναπόφευκτο. Ψάχναμε μέρα νύχτα για ένα στοιχείο που θα μας οδηγούσε να τις βρούμε. Δώσαμε τα στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού, μήπως κάποιος μπορούσε να μας δώσει κάποια πληροφορία, γιατί η αναζήτησή τους θα μας έπαιρνε πολλές μέρες».

Όπως είπε, η περιοχή όπου έγινε το μοιραίο είναι αρκετά επικίνδυνη και δύσβατη, ενώ ξεκαθάρισε πως η γυναίκα του δε θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη τους.

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να της έκανε κακό. Τις ήθελε ο καλούς Θεούλης μαζί του και μου τις πήρε. Τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Μου είπε πως θα πήγαινε στη μητέρα μου στο χωριό, γιατί η μικρή δεν είχε σχολείο. Έφυγε φουρτουνιασμένη και δεν πρόλαβε να φτάσει», πρόσθεσε.

«Προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο», κατέληξε ο άτυχος άνδρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση