HomeΚΡΗΤΗΣτην αξιοποίηση νέων πρακτικών marketing προχωρά ο Άγιος Νικόλαος

Στην αξιοποίηση νέων πρακτικών marketing προχωρά ο Άγιος Νικόλαος

Σύσκεψη στο δήμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αξιοποίηση της δυναμικής νέων πρακτικών  marketing, επικεντρώθηκε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Αγίου Νικολάου παρουσία της εκπροσώπου του ΣΕΤΕ κ. Κωνστάντζας Σπώκου καθώς και εκπροσώπων του δήμου αλλά και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, η συνάντηση με την εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ – πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επικείμενη πιθανόν συνεργασία της εταιρείας: » Marketing Greece»- μιας καινοτόμου πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας – που στοχεύει στην ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος και στην δημιουργία δράσεων που θα ενισχύσουν την δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

dsc_0638

Να σημειώσουμε, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, την προηγούμενη περίοδο, δημιουργήσε το «υλικό βάσης»  που θα μπορέσει ν΄αξιοποιηθεί ψηφιακά (φωτογραφίες, video, θεματικά έντυπα κ.α), προκειμένου ορθά και οργανωμένα να γίνεται στο εξής η τουριστική προβολή.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από την κ. Σμπώκου, την συνεργασία της Marketing Greece καθώς και των εξιδεικευμένων συνεργατών της, προκειμένου στοχευμένα να αναδειχθούν νέες στρατηγικές προτεραιότητες.

dsc_0631

Χαρακτηριστικά όπως ο ίδιος ανέφερε: » κομμάτι της συνεργασίας και της προετοιμασίας για τον στόχο που έχει τεθεί, αποτελούν αν μη τι άλλο, οι εκδηλώσεις με διεθνή εμβέλεια που πραγματοποιούνται στην περιοχή και που θα πρέπει ν΄αποτελέσουν στο εξής λόγο επίσκεψης στον Άγιο Νικόλαο και όχι ένα από τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη.

Αναμένουμε – είπε- ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κινήσεων, ένα αρχικό σενάριο για να προχωρήσουμε παρακάτω, (target group, πελάτες, προβολή όλων των επιχειρηματιών του τόπου) με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού μας προιόνος».

dsc_0636

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι εκπρόσωποι του ξενοδοχειακού κλάδου κ. Μαριάννα Παναγιωτοπούλου, Στρατής Πατσάκης, Σωτήρης Κρεμαστιώτης καθώς και οι : Aντιδήμαρχος Kοινωνικών Yπηρεσιών κ. Θ. Χαριτάκης και Δ/ντης της Μαρίνας Αγίου Νικολάου και διευθύνων σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση