HomeHL-9Θλίψη για τον θάνατο του 62χρονου επιχειρηματία στη Ρόδο

Θλίψη για τον θάνατο του 62χρονου επιχειρηματία στη Ρόδο

Το αυτοκίνητο του έπεσε στη θάλασσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος έχει ντυθεί η οικογένεια του 62χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Κοκκινάκη που βρήκε φρικτό θάνατο στα νερά του λιμανιού της Ρόδου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο νερό.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας που διατηρούσε επιχείρηση rent a car στη Χερσόνησο,είχε καταγωγή από την Άνω Βιάννο και κατοικούσε στο Σκαλάνι.
1
Η γυναίκα συνοδηγός πρόλαβε κι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός δυστυχώς, εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και κατέληξε στο βυθό.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ήταν γρήγορη. Στο σημείο βρέθηκε σε ελάχιστα λεπτά ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα καταφέρνοντας έτσι να βγάλει από το βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά.
2
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, αφού έστριψε το αυτοκίνητο φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα αφού είχε αναπτύξει σχετική ταχύτητα. Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ γυναίκα που βρίσκονταν λίγο παραπέρα, είπε ότι άκουσε τον οδηγό να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για το πόδι του. Το ίδιο δήλωσε και η συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου στους λιμενικούς στην διάρκεια της πρώτης κατάθεσής της.
akantia-pnigmos
Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα – συνοδηγός, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Δυστυχώς το αυτοκίνητο βυθίστηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τον άτυχο οδηγό.

https://www.youtube.com/watch?v=75rM18xhoQg&feature=emb_logo

Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

Αύριο ο κηδεία του

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στον άτυχο άνδρα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι Ηρακλείου. Η κηδεία θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση