HomeHL-LifestyleΜπίλι Ζέιν: Ο κακός του «Τιτανικού» τα’σπασε στον Ρέμο

Μπίλι Ζέιν: Ο κακός του «Τιτανικού» τα’σπασε στον Ρέμο

Τι είπε για την ελληνική καταγωγή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Ελλάδα επισκέφθηκε για άλλη μια φορά, ο «κακός» του «Τιτατικού», Μπίλι Ζέιν.

Πέρσι το καλοκαίρι επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αυτή τη φορά, ο διάσημος ηθοποιός που έχει ελληνική καταγωγή, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Μπίλι Ζέιν σχολίασε με ενθουσιασμό: «Ήταν καταπληκτικά! Φυσικά πήγα στα μπουζούκια και ήταν τα καλύτερα που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός, ήταν πραγματικός διασκεδαστής».

«Καταπληκτική φωνή και η σύνδεση του με το κοινό ήταν βαθιά με κανένα κομμάτι εγωισμού», πρόσθεσε.

Η φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου με τον Μπίλι Ζέιν

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε φωτογραφία των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Ένας κακός τύπος στις ταινίες, ένας υπέροχος άνθρωπος στην πραγματική ζωή!!! Χάρηκα που σε γνώρισα».

Φωτογραφία του με τον σταρ του Χόλιγουντ, ανέβασε και ο Βασίλης Γκόγκος, ο ιδιοκτήτης της Πύλης Αξιού στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Μπίλι Ζέιν ήρθε στη χώρα μας με αφορμή την 4η Thessaloniki Ιnternational Contemporary Art Fair που πραγματοποιείται από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου στη ΔΕΘ.

Ο 53χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός ως ο αρραβωνιαστικός της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία «Τιτανικός», την οποία του «έκλεψε» ο Λεονάρντο ντι Κάπριο. Στην έκθεση ωστόσο θα δείξει τον εικαστικό του εαυτό παρουσιάζοντας έργα του που υπηρετούν το ρεύμα του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.

Τι λέει ο Μπίλι Ζέιν για την καταγωγή του απ’ την Ελλάδα

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι το τιμώμενο πρόσωπο της έκθεσης φέτος. Αλλά αυτό συνδυάζεται και με την πρώτη μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και εδώ δεν είχα καταφέρει ποτέ να έρθω. ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπίλι Ζέιν μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα νεαρός! Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά βρισκόμουν σε μια πλαγιά στην Πάρο, το 1983, στα δεκαεπτά μου. Με την μυρωδιά της ρίγανης να έρχεται πάνω μου. Αυτό μίλησε κατευθείαν μέσα μου. Ένοιωσα ότι γειώθηκα και ξύπνησε μέσα μου το DNA» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση