HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Nίκου Ηγουμενίδη με τον νέο Δήμαρχο Γόρτυνας

Συνάντηση Nίκου Ηγουμενίδη με τον νέο Δήμαρχο Γόρτυνας

Τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Γόρτυνας Λευτέρη Κοκολάκη και τον επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» Μιχάλη Κοκολάκη πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο τέθηκαν αρχικά τα θέματα της υγείας και συγκεκριμένα πτυχές που αφορούν στη λειτουργία και τις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Τέθηκαν, επιπλέον, το σοβαρό ζήτημα της υποστελέχωσης του Δήμου και τα οικονομικά του Δήμου, όπως και τα θέματα απορρόφησης κονδυλίων και αξιοποίησης των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων. Σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, τονίστηκαν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την προώθηση όλων των παραπάνω ζητημάτων όλο το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση στο Δημαρχείο της Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, ήταν επίσης παρόντες και ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίων Δέκα, Μιχάλης Πηρουνάκης και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Παντελής Ξηρουχάκης για τα ζητήματα της περιοχής.

Σημειώνεται ότι για τον Νίκο Ηγουμενίδη προηγήθηκε συνάντηση στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας για όλα τα θέματα λειτουργίας του.

Αναλυτικότερα, στο Κέντρο Υγείας Αγ. Βαρβάρας συζητήθηκε η ανακαίνιση των χώρων που βρίσκονται σε τελικό στάδιο, οι ανάγκες σε προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του (ιδιαιτέρως οδηγοί ασθενοφόρων και νοσηλευτικό προσωπικό) και οι ανάγκες σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και το πάρκινγκ επισκεπτών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας του Κ.Υ. λόγω του νέου οδικού άξονα Ηρακλείου-Μοιρών.

Στο Κέντρο Υγείας παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αγ. Βαρβάρας Θεόδωρος Σαβουϊδάκης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αγ. Βαρβάρας και αντιπρόεδρος Φίλων Κ.Υ. Μανόλης Δρετάκης και ο γενικός του Κ.Υ. Ιωάννης Πουλωρινάκης.

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Γόρτυνας εντάσσεται στον κύκλο συναντήσεων του Νίκου Ηγουμενίδη με όλους τους δημάρχους του Νομού Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση