HomeΕΛΛΑΔΑΞάφριζαν ταξιδιώτες που περίμεναν στον χώρο των αναχωρήσεων του “Ελ. Βενιζέλος”

Ξάφριζαν ταξιδιώτες που περίμεναν στον χώρο των αναχωρήσεων του “Ελ. Βενιζέλος”

Δύο συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, που κατηγορούνται ότι είναι μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές σε βάρος επιβατών, στους χώρους του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Οι δύο συλλήψεις έγιναν το μεσημέρι της 16ης Νοέμβρη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον δύο άτομα.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία, της πλαστογραφίας και του Νόμου περί όπλων.
2
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας -που δρούσε από τον περασμένο Σεπτέμβριο- άρπαζαν τσάντες από επιβάτες-ταξιδιώτες, που βρίσκονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον χώρο των αναχωρήσεων.

Στην κατοχή τους, καθώς και από κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

– Χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων κρατών

– Δύο σπρέι πιπεριού

– Πλαστά έγγραφα

– Κατσαβίδι

– Πέντε ζευγάρια γυαλιά

– Τρία πορτοφόλια

– Δύο τσάντες

– Τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από επιβάτες του αεροδρομίου και μία περίπτωση κλοπής όπλου αστυνομικού, το οποίο έπειτα από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή 48χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της 16ης Νοέμβρη, στην Αθήνα για παράβαση του Νόμου περί όπλων
2
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση