HomeΕΛΛΑΔΑΠολυτεχνείο: Κάλεσμα του Αλέξη Χαρίτση για μαζική συμμετοχή στην πορεία

Πολυτεχνείο: Κάλεσμα του Αλέξη Χαρίτση για μαζική συμμετοχή στην πορεία

«Απέναντι στην τρομολαγνεία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάλεσμα προς όλους, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο, απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Η λάμψη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι παντοτινή», αναφέρει αρχικά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης και προσθέτει:

«Η συλλογική δράση είναι ο κινητήριος μοχλός της ιστορικής εξέλιξης, η δύναμη εκείνη που κλονίζει αυταρχικά καθεστώτα, ανατρέπει παγιωμένους συσχετισμούς, φωτίζει σαν τροχιοδεικτική βολή το δύσβατο δρόμο για την ανθρώπινη χειραφέτηση και ελευθερία. Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου».

Συνδέοντας το μήνυμα με την επικαιρότητα της επετείου του Πολυτεχνείου ο κ. Χαρίτσης εξαπέλυσε «πυρά» στην κυβέρνηση:

«Συνεχίζουμε ενάντια στην παλινόρθωση της άκρας δεξιάς, στην κυβερνητική προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης της ιστορίας, στον αυταρχικό κατήφορο και τον ασφυκτικό έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Όλοι και όλες στην πορεία του Πολυτεχνείου για να σπάσουμε το τείχος της σιωπής και της τρομολαγνείας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Διαφυλάσσουμε την ιστορική μνήμη, προασπίζουμε τη Δημοκρατία μας».

Να σημειωθεί ότι το «παρών» στην πορεία του Πολυτεχνείου θα δώσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση