HomeΕΛΛΑΔΑΝέα απάτη με επιστροφή αναδρομικών στη Δράμα

Νέα απάτη με επιστροφή αναδρομικών στη Δράμα

Αποκαλύφθηκε ότι πίσω από το περιστατικό κρυβόταν νεαρή Ελληνίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν υπάρχει περιοχή της χώρας που να μην δρουν οι απατεώνες οι οποίοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να πείσουν τα θύματά τους να τους δώσουν χρήματα. Πίσω από το τελευταίο κρούσμα που καταγράφηκε στην Δράμα με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό, αποκαλύφθηκε ότι κρυβόταν μια νεαρή Ελληνίδα.

Η 26χρονη ήταν η κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα από την απάτη που έγινε σε βάρος ενός 63χρονου κατοίκου της πόλης την περασμένη Τετάρτη. Τότε, ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα παριστάνοντας τον υπάλληλο τράπεζας και τον έπεισε ότι εδικαιούτο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από επιστροφή αναδρομικών.

Ο 63χρονος τον πίστεψε όταν ο δράστης του ζήτησε να καταβάλει το ποσό των 5.500 ευρώ δήθεν ως εγγύηση για την εκταμίευση των χρημάτων και κατέθεσε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Όταν αποκαλύφθηκε ότι τον είχε εξαπατήσει, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δικαιούχος του λογαριασμού ήταν η 26χρονη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο άνδρας που τηλεφώνησε στο θύμα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση