HomeΕΛΛΑΔΑΜπακογιάννης: Ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα

Μπακογιάννης: Ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα

Απάντησε στην ανακοίνωση του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, απάντησε στην ανακοίνωση του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με την τοποθέτηση της κυρίας Δήμητρας- Ινέζ Αγγελή- Λυκούδη, μία μέρα μετά την παραίτησή της από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί του Δήμου Αθηναίων.

Η ανακοίνωση του:

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα. Ξέρει και ο ίδιος ότι η Ινές Δήμητρα Αγγελή- Λυκούδη είναι μια αξιόλογη Δημοτική Σύμβουλος και μία μαχητική πολύτεκνη μάνα που είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί από ευθιξία, από τη θέση της εντεταλμένης Συμβούλου για το παιδί, για λόγους συμβολικούς.

Χθες, η κυρία Λυκούδη, εξελέγη στην θέση της προέδρου της «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε» με ψήφους εκπροσώπων και άλλων τεσσάρων δήμων, αφού προηγουμένως είχε ψηφιστεί και από την παράταξη του κ. Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Σήμερα, ζητά πάλι την απομάκρυνσή της.

Τέλος τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια και η ανθρωποφαγία. Η κυρία Λυκούδη δεν είναι Χρυσαυγίτισσα. Το αποδεικνύει η συνολική πορεία της στο Δήμο Αθηναίων και άλλωστε, αν ήταν, δεν θα βρισκόταν ποτέ στην παράταξή μας.

Η νέα δημοτική αρχή δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατικότητας, ούτε νοθεύει το ξεκάθαρο μήνυμα κατά του μίσους και της μισαλλοδοξίας που καθημερινά προσπαθούμε με όλα τα μέσα να εκπέμψουμε.

Τον ίδιο δρόμο καλούμε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων και επικοινωνίας αλλά και στην πράξη, αρνούμενες στο εξής, για λόγους μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και συσχετισμών να συμπράττουν ή να κρύβονται πίσω από τη ΧΑ.

Κύριε Ηλιόπουλε, πάρτε επιτέλους μία απόφαση. Ή θα συγκρουστούμε με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ή με φαντάσματα».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση