HomeHL-GreeceΜητέρα 9χρονου στις Σέρρες: Εγώ γλίτωσα το παιδί μου από τα δόντια των σκύλων

Μητέρα 9χρονου στις Σέρρες: Εγώ γλίτωσα το παιδί μου από τα δόντια των σκύλων

Το αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από θαύμα γλίτωσε ο μαθητής που ήρθε αντιμέτωπος με δυο σκυλιά κατά την επιστροφή του από το σχολείο. Ο ίδιος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης. Η μητέρα του μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε:

«Εγώ γλίτωσα το παιδί μου από τα δόντια των σκύλων» λέει η μητέρα του 9χρονου μαθητή ο οποίος πραγματικά γλίτωσε από θαύμα όταν ήρθε αντιμέτωπος με δυο σκυλιά κατά την επιστροφή του στο σπίτι από το σχολείο.

Η μητέρα του μαθητή ήταν στο μπαλκόνι όταν άκουσε το παιδί της να φωνάζει βοήθεια και να ουρλιάζει από τους πόνους όταν τα σκυλιά δάγκωναν το κορμάκι του. Τότε, έντρομη η μητέρα έτρεξε να σώσει το παιδί της από τα δόντια των σκύλων.

«Έχει μάλλον ξεπεράσει τον κίνδυνο το παιδάκι μου γιατί μπόρεσε σήμερα να πιει το νεράκι του. Εγώ γλίτωσα το γιο μου από τα στόματα των σκύλων και είμαι πολύ σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή» λέει η μητέρα του 9χρονου μαθητή .

Ο μαθητής της τετάρτης δημοτικού νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και σύμφωνα με τη μητέρα του μαθητή έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Η κατάστασή του βέβαια θεωρείται κρίσιμη, γιατί σύμφωνα με τους γιατρούς έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί, στη γάμπα και στο μηρό, ενώ τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι.

Τρομαγμένη είναι και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και ζητούν επιτέλους να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά. Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη, ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση