HomeHL-9Η ώρα των… απολογιών για την αγοραπωλησία κοκαΐνης

Η ώρα των… απολογιών για την αγοραπωλησία κοκαΐνης

Στον ανακριτή γνωστοί Ηρακλειώτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε η ώρα των… απολογιών για τους δύο γνωστούς Ηρακλειώτες που «πρωταγωνίστησαν» πριν λίγες ημέρες σε υπόθεση αγοραπωλησίας κοκαΐνης.

Πρόκειται για τον 41χρονο, ιδιοκτήτη καταστημάτων εστίασης, και τον 52χρονο εργαζόμενο στον τομέα της υγείας που φαίνεται να είχαν μεταξύ τους ένα… αλισβερίσι ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν πριν δύο μέρες στον ανακριτή αλλά έλαβαν νέα 48ωρη προθεσμία και σήμερα θα απολογηθούν για τα όσα κατηγορούνται.

Η υπόθεση

Η υπόθεση ήρθε στο φως, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν άνδρες της αστυνομίας έχοντας στοιχεία σε βάρος ενός 41χρονου άνδρα τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και διαπίστωσαν πως πήγαινε στο νεκροταφείο για να κρύψει ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο και είδαν πως ο 41χρονος έκρυβε μία συσκευασία που περιείχε 42,3 γραμμάρια κοκαΐνης η οποία και κατασχέθηκε.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε προμηθεύσει ποσότητα ναρκωτικών σε 52χρονο εργαζόμενο στον τομέα της υγείας ο οποίος και συνελήφθη.

Οι αρχές στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 41χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 450 ευρώ σε μετρητά, 24 ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 41χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση