HomeHL-LifestyleBig Brother: Αναζητείται η «φωνή» του «Μεγάλου Αδελφού»

Big Brother: Αναζητείται η «φωνή» του «Μεγάλου Αδελφού»

Δεν αποκλείεται να είναι γυναίκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται στον ΣΚΑΪ προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια ως την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που εξασφάλισε τα δικαιώματα του πρώτου reality εγκλεισμού που παρακολουθήσαμε στην Ελλάδα, θέλει να έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες ως τον Φλεβάρη, οπότε και υπολογίζεται να βγει στον αέρα το ολόφρεσκο Big Brother.

Ρεκόρ συμμετοχών στο Big Brother

Εδώ και κάποιες ημέρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το πρώτο τρέιλερ για το Big Brother, στο οποίο και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ως αυτή την ώρα οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 4.000.

Το νέο Big Brother θα έχει βέβαια το φορμάτ που γνωρίσαμε πριν από 19 χρόνια, όμως αναμένεται να περιλαμβάνει και νέες ενότητες. Όπως μάθαμε, στο παιχνίδι θα υπάρχουν δοκιμασίες από τις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν ασυλία, προκειμένου να αποφύγουν την αποχώρηση στο τέλος κάθε εβδομάδας.

Αναζητείται η φωνή του Big Brother

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του Big Brother, είναι η μπάσα, αυστηρή φωνή που έδινε οδηγίες στους παίκτες στο σπίτι του ριάλιτι. Στα πρώτα Big Brother στην Ελλάδα, όπως διαβάζουμε σε παλιότερα δημοσιεύματα, τη φωνή του στο σπίτι του Big Brother έδινε ο Γιώργος Μελισσινός, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος. Ο δημοσιογράφος που έχει χαρίσει τη φωνή του και σε πλήθος διαφημιστικών, είναι περισσότερο γνωστός στο μουσικόφιλο κοινό από τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο.

Ο Μάρκους Μπέντλεϊ, ο άνδρας που έδινε τη φωνή του στο βρετανικό Big Brother, είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται μετά το ριάλιτι, καθώς ολόκληρη η Βρετανία αναγνώριζε πλέον την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του. Στην αρχή της καριέρα τους, ο Μπέντλεϊ είχε χάσει το τελευταίο λεπτό μια οντιστιόν από τον αστέρα του Χόλιγουντ, Γιούαν ΜακΓκρέκορ.

Ωστόσο, σήμερα, 20 χρόνια μετά, δεν θα άλλαζε με τίποτα όσα του πρόσφερε η φωνή του, μέσω του Big Brother. «Είναι ονειρική δουλειά. Μην με παρεξηγήσετε, θα ήθελα να έχω την καριέρα του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με ό, τι έχω κάνει», λέει στην Guardian.

Γυναίκα η φωνή του ελληνικού Big Brother;

Όπως μαθαίνει το iefimerida.gr, στον ΣΚΑΪ πραγματοποιούν καστ αυτό το διάστημα για να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει να γίνει η φωνή του Big Brother. Αν και δεν είναι ακόμη βέβαια, από τον σταθμό εξετάζουν την πιθανότητα αυτή τη φορά, η φωνή του Μεγάλου Αδερφού να είναι γυναικεία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση