HomeΕΛΛΑΔΑΚΙΝΑΛ κατά Τουλουπάκη για τη δίωξη κατά Λοβέρδου

ΚΙΝΑΛ κατά Τουλουπάκη για τη δίωξη κατά Λοβέρδου

Πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας της Novartis

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με λιτό αλλά δηκτικό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την παραγγελία της κ. Τουλουπάκη για άσκηση ποινικής δίωξης στον Α. Λοβέρδο για τη Novartis.

«Μια μέρα μετά το αίτημα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αφαίρεση του φακέλου από την κα Τουλουπάκη, αυτή σπεύδει άρον άρον, να παραγγείλει δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου» αναφέρουν από το ΚΙΝΑΛ και συμπληρώνουν: «Πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας. Όμως η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του γραφείου Τύπου».

Για αμετανόητους σκευωρούς της Novartis μιλά ο Α. Λοβέρδος

Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος σε δήλωσή του ανέφερε νωρίτερα: «Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει».

Θυμίζουμε πως η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη διαβίβασε σχετική παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών και το αδίκημα που αποδίδεται στον πρώην υπουργό είναι της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση.

Η παραγγελία εδόθη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μία ημέρα μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα που ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών και την ανάληψη από εμπειρότερους δικαστές του συνόλου της υπόθεσης για τη Novartis, περιλαμβανομένου και του πακέτου με τους πολιτικούς που χειρίζεται ακόμα η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση