HomeHL-SportsΕγκαίνια για την επίσημη μπουτίκ του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Εγκαίνια για την επίσημη μπουτίκ του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημέρα εγκαινίων είναι η ερχόμενη Πέμπτη  για τον ΟΦΗ. Το νέο επίσημο κατάστημα του συλλόγου, το «OFI FC OFFICIAL STORE», ανοίγει τις πύλες του στους φίλους Ομιλήτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους παίκτες και σύσσωμο το τεχνικό τιμ που θα δώσουν επίσης το «παρών».

Σημειώνεται ότι η νέα μπουτίκ στεγάζεται στο γήπεδο του ΟΦΗ, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Την Πέμπτη 14/11 και ώρα 19:00 πάμε …γήπεδο! Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και τα Cosmos Sport σας προσκαλούν στα εγκαίνια του OFI FC Official Store, που βρίσκεται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9.

Ελάτε στα εγκαίνια του OFI FC Official Store, γνωρίστε τους παίκτες από κοντά και αποκτήστε ΟΛΗ τη συλλογή με τα επίσημα και αυθεντικά προϊόντα της ομάδας, με 20% Έκπτωση!

Η έκπτωση θα ισχύει ΜΟΝΟ το απόγευμα της Πέμπτης 14/11 (18:00 – 21:00)

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να φωτογραφηθούν μαζί σας και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 19:00 το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα είναι και πάλι στο γήπεδο, για να γνωριστούμε και να παίξουμε… «μπάλα» με τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση