HomeHL-WorldΜπήκε στο δικαστήριο κι άρχισε να πυροβολεί – Τρεις νεκροί

Μπήκε στο δικαστήριο κι άρχισε να πυροβολεί – Τρεις νεκροί

Σκηνές τρόμου στην Ταϊλάνδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο στην Ταϊλάνδη, όταν πρώην αστυνομικών εισέβαλε οπλισμένος και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων. Σκότωσε δυο ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Δράστης της αιματηρής επίθεσης στην Ταϊλάνδη είναι ένας πρώην αστυνομικός. Μπήκε στο δικαστήριο και άνοιξε πυρ κατά των δυο ανθρώπων που του είχαν κάνει μήνυση και των δικηγόρων τους.

Τα θύματα είχαν κατηγορήσει τον πρώην αστυνομικό πως διαδίδει εναντίον τους ψευδείς ειδήσεις και πως τα όσα είχε καταθέσει σε βάρος τους στο δικαστήριο είναι ψέματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δικαστήριο της επαρχίας Τσανταμπούρι, ανατολικά της Μπανγκόκ. Από τα πυρά του πρώην αστυνομικού έχασαν τη ζωή τους ένας από τους ενάγοντες και ένας από τους δικηγόρους, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου.

Ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατονομάστηκε ως Ταρίν Τσανταραθίπ, και αυτοί που είχαν προσφύγει εναντίον του βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων μια αγωγή για κάποια έκταση γης και ποινικές υποθέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου Σουρίγια Χονγκουιλάι.

“Όταν ο δικαστής βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο εναγόμενος έκανε το μη αναμενόμενο“, πρόσθεσε ο Σουρίγια.

Τον Οκτώβριο δικαστής στη νότια Ταϊλάνδη αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος μέσα στο δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε αθωώσει πέντε μουσουλμάνους, που ήταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία, επικρίνοντας το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα του.

Πηγή: www.newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση