HomeΣΠΟΡΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας Ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Γαζίου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας Ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Γαζίου»

Πολλές συμμετοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολλές συμμετοχές και εξαιρετικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός αγώνας Ιστιοπλοΐας «Κυπελλο Γαζίου» το Σαββατοκύριακό 2-3 Νοεμβρίου. Οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν τους νέους ιστιοπλόους που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν πολλές ιστιοδρομίες.

 Στην κατηγορία Optimist Κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαρία Σκουλούδη του ΝΟΓΚ, τη δεύτερη η Ιωάννα Πετυχάκη του ΝΟΓΚ και την τρίτη η Μαρια Τζανακάκη του ΙΟΗ. Στην κατηγορία Optimist αγοριών την πρώτη θέση έλαβε ο Πέτρος Καλογεράκης του ΝΟΓΚ, τη δεύτερη ο Ανδρέας Τερζάκης του ΙΟΑΝ και την τρίτη ο Μιχάλης Σκουλούδης του ΝΟΓΚ. Στην κατηγορία Optimist 11χρονων αγοριών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πέτρος Καλογεράκης του ΝΟΓΚ, τη δεύτερη ο Ανδρέας Τερζάκης του ΙΟΑΝ και την τρίτη ο Μανώλης Σηφάκης του ΙΟΗ.

image-2

image-1

Στην κατηγορία  Optimist 11χρονων κορτιστιών την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελευθερία Σκουλούδη του ΝΟΓΚ. Στην κατηγορία Laser4.7 κοριτσιών την πρώτη θέση έλαβε η Βάσω Βλαχάκη του ΝΟΤ και τη δεύτερη η Αθηνά Αναστασίου του ΙΟΑΝ. Τέλος, στην κατηγορία Laser 4.7 αγορίων την πρώτη θέση έλαβε ογ Γιάννης Μονιάκης του ΙΟΗ, τη δεύτερη ο Θωμάς Κοβατζής του ΙΟΑΝ και την Τρίτη ο Μανώλης Μπρομπουδάκης του ΙΟΗ.

 Ο Πρόεδρος βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και το ΔΣ του ΝΟΓΚ ευχαριστούν την οργανωτική επιτροπή και ιδιαίτερα τον Ηλία Κοβατζή για την άψογη οργάνωση και συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Επίσης ευχαριστούν όλους τους χορηγούς του Ομίλου και την ANEK-Bluestar Ferries για τη στήριξη στις μετακινήσεις.

Περισσότερα στο www.nogk.gr