HomeΕΛΛΑΔΑΠρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων: Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ

Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων: Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ

Για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ μίλησε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Κάνει επιχείρηση η ΕΛ.ΑΣ. επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, βρίσκει ορμητήρια με υλικά που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και να τραυματίσουν ανθρώπους και δεν μιλάει κανείς» δήλωσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι μπορεί να βρεθούν και άλλα ανάλογα ευρήματα σε χώρους των Πανεπιστημίων.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ ο κ. Πάκος δήλωσε ότι «δεν μού προκαλεί εντύπωση η εικόνα πρώην υπουργών και βουλευτών, δεν μου προκάλεσε καμία εντύπωση, τα έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, ορισμένοι υποστηρίζουν θλιβερές μειοψηφίες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάκος τόνισε: «Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ» και μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμασταν στο μηδέν και πήγαμε στο 100, δυστυχώς ή ευτυχώς ήμασταν στο μηδέν, στατικοί, ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε λόγο για βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών. «Ξέρετε πόσες μηνύσεις έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, ιδιαιτέρα τα χρόνια των μνημονίων; Ξέρετε πόσοι βουλευτές πήγαιναν μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των αστυνομικών; Είχαν στήσει βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών», είπε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση