HomeΕΛΛΑΔΑΚεραμέως: Σε συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές η επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ

Κεραμέως: Σε συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές η επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ

H Νίκη Κεραμέως ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αστυνομική επιχείρηση το πρωί στην ΑΣΟΕΕ έγινε σε συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Υπήρχαν και στο παρελθόν καταγγελίες από τις πρυτανικές Αρχές, αλλά δεν υπήρχε η πολιτική βούληση για να υπάρξουν παρεμβάσεις προς αποκατάσταση της ασφάλειας για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας», είπε στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας.

Για την επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής το Σάββατο η Νίκη Κεραμέως ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την εμπέδωση του συναισθήματος ασφάλειας, επισημαίνοντας ότι ήδη με δράσεις του προηγούμενου διαστήματος έχει «καθαρίσει» η περιοχή έξω από την ΑΣΟΕΕ, η οποία το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσε «κέντρο παρεμπορίου», με τον χώρο του Πανεπιστημίου να «αξιοποιείται» ως «άσυλο» για όσους παρανόμως εμπορεύονταν προϊόντα ή διακινούσαν ναρκωτικά.

Αναφερόμενη στην επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο πολιτικό της γραφείο, η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι «είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι κάποιοι μέσω της βίας προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Εμείς δεν εκβιαζόμαστε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο για τον εκσυγχρονισμό των Πανεπιστημίων».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση