HomeHL-SportsΔημήτρης Γιαννούλης σε Κώστα: «Αδερφέ, πάλι σε κέρδισα»

Δημήτρης Γιαννούλης σε Κώστα: «Αδερφέ, πάλι σε κέρδισα»

Ο μπακ του ΠΑΟΚ... πείραξε τον στόπερ του ΟΦΗ μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, που έκρυβε έναν οικογενειακό... εμφύλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αντίπαλοι για ακόμη μία φορά βρέθηκαν σήμερα ο Κώστας και ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ.
Ο μικρός της οικογένειας πήρε τη νίκη και μετά… πείραξε τον μεγάλο στην κάμερα της NOVA.
«Τον κέρδισα για μία ακόμα φορά, δεν χάνω ποτέ», του είπε για να… απαντήσει ο μπακ των κρητικών. «Αυτή είναι η αλήθεια, σε αυτή την άτυπη μονομαχία που έχουμε, κατάφερε και πάλι να βγει νικητής συνεχίζοντας την παράδοση που έχει».
Για το αποψινό αποτέλεσμα ο άσος των Θεσσαλονικιών σχολίασε πως «ήταν μία πολύ καλή και σημαντική νίκη, μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά.
Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Ζοριστήκαμε, αλλά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, τους βάζουμε στο σακούλι και συνεχίζουμε».
Μετά στάθηκαν στην παρουσία όλης της οικογένειας στοπ «Γεντί Κουλέ». «Ηταν εδώ η οικογένειά μας, για πρώτη φορά ήταν όλα τα μέλη της. Νιώθουμε πολύ ωραία, που είναι δίπλα μας και μας καμαρώνουν. Είμαστε καλά παιδιά (σ.σ. γέλια), είμαστε πολύ αγαπημένοι», σχολίασαν και ο Δημήτρης το… βιολί του. «Εγώ κρατάω το γεγονός πως τον κέρδισα για μία ακόμα φορά (γέλια)».
Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο αδερφός του έχει καθιερωθεί ως στόπερ. «Οχι επειδή είναι ο αδερφός μου, αλλά έχω ενθουσιαστεί από τις εμφανίσεις του. Μου αρέσει περισσότερο σαν στόπερ από μπακ». Για την Εθνική σχολίασε ότι «ο νέος προπονητής έχει καταφέρει να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα.
Εχουμε αποκλειστεί, αυτά τα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και πιστεύω πως θα αλλάξουμε εικόνα όπως φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια και θα αλλάξουμε το κακό κλίμα», ενώ μίλησε και για τα πολλά αριστερά μπακ που έχει η Ελλάδα.
«Αυτό μόνο καλό είναι. Ο ισχυρός ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε έναν ποδοσφαιριστή».
Ο μεγάλος από την πλευρά του τόνισε πως δεν ήρθε η καταστροφή από την πρώτη ήττα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς.
Χάσαμε στις λεπτομέρειες κάναμε μεγάλη προσπάθεια.
Μια ήττα είναι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα συνεχίζουμε. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα να μην κλειστούμε πίσω έτσι είναι το στυλ μας αρέσει στο κόσμο και συνεχίζουμε. Θα έρθουν και οι κακές ημέρες όμως συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ».
Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε και ο πατέρας τους Νίκος. «Η χαρά μου δεν περιγράφεται, δεν μπορώ να την εκφράσω, το ζω έντονα μέσα μου. Εχω δύο παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά παιδιά εκτός γηπέδου.
  Το πιο σημαντικό είναι το ήθος. Αυτό σε κάνει καλό άνθρωπο και καλό ποδοσφαιριστή. Μετά έπονται όλα τα άλλα και το ποδόσφαιρο. Σπίτι γινόταν μάχη ποδοσφαιρική όταν ήταν μικροί. Είναι αγαπημένα αδέρφια ο Κώστας τον πείραζε τον μικρό.
Ο Δημήτρης ήταν μικρούλης και ο Κώστας τον πείραζε και του έλεγε να δω αν θα κάνεις την καριέρα μου. Καμαρώνω είμαι και με τους δύο. Είμαι ΠΑΟΚ αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν. Οπότε…».
Διαφήμιση
Διαφήμιση