HomeHL-9Αναζητούν το δράστη μετά το μαχαίρωμα

Αναζητούν το δράστη μετά το μαχαίρωμα

Συνεχίζονται οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου από τις αστυνομικές Αρχές, μετά από την αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός 68χρονου, στην περιοχή του Καστελίου.

Την ώρα που το ηλικιωμένο θύμα πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, στο οποίο και νοσηλεύτηκε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αυτό αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο από αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η υπόθεση ερευνάται με προσοχή από την ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας αναζητούν τα ακριβή αίτια.

Υπενθυμίζεται οτι όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν έντονα με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, να τραυματιστεί με δύο μαχαιριές στον μηρό και να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελίου κι έπειτα στο Βενιζέλειο Νοκοκομείο Ηρακλείου.

Είναι ένα συμβάν που έχει αναστατώσει την μικρή κοινωνία του Καστελίου και έρχεται να προστεθεί στα άλλα περιστατικά που στο παρελθόν έχει δώσει η ευρύτερη περιοχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση