HomeHL-PsilaO Bασίλης Καΐλας έγινε ένας τρισευτυχισμένος παππούς

O Bασίλης Καΐλας έγινε ένας τρισευτυχισμένος παππούς

Ο αγαπημένος "λούστρος" του ελληνικού κινηματογράφου είναι πλέον 66 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βασιλάκης Καΐλας ήταν το παιδί σήμα κατατεθέν του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Τις περισσότερες φορές ήταν φτωχό και αναγκαζόταν να εργάζεται ως λούστρος, ενώ έχει παίξει και τον υποτιθέμενο αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν η ίδια για να κατακτήσει τον Αλέκο Αλεξανδράκη που ήταν γλύπτης προσποιήθηκε την κόρη του πολύτεκνου ταχυδρόμου Λαυρέντη Διανέλου και όχι του πλούσιου πατέρα της Διονύση Παπαγιαννόπουλου στην ταινία “Η ψεύτρα” του 1963.

Παρόλο που στην παιδική του ηλικία έπαιξε σε πάρα πολλές ταινίες, μεγαλώνοντας δεν ακολούθησε καριέρα ηθοποιού. Πριν 6 χρόνια κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο  «Ένα παιδί μετράει τα πλάνα»  παραφράζοντας έτσι τον τίτλο του Μενέλαου Λουντέμη “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” στο οποίο μιλάει για τη ζωή του και μεταφέρει τον αναγνώστη στον χαμένο ρομαντισμό της εποχής του ασπρόμαυρου σινεμά.

Για την προσωπική του ζωή είχε δηλώσει παλαιότερα: ««Ευτυχώς η ζωή μού τα ’φερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας.

Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει»

O Βασίλης Καΐλας είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά οικογενειακές του φωτογραφίες ενώ έχει δηλώσει την αδυναμία στη μοναχοκόρη του Μαριαλένα η οποία τον έκανε παππού πριν 9 μήνες. Στο εισαγωγικό κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει πλέον “Απέκτησα τον τιμημένο τίτλο του Παππού”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση