HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Βαρδάκη με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνάντηση Βαρδάκη με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έργα αρμοδιότητας Περιφέρειας Κρήτης το αντικείμενο συνάντησης Σωκράτη Βαρδάκη με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Η πορεία εκτέλεσης του προγράμματος δράσεων, αλλά και θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κρήτης, τέθηκαν υπό συζήτηση στην συνάντηση, που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Παύλο Μπαριτάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως επισήμανε ο κ. Μπαριτάκης, οι διαδικασίες εκτέλεσης έργων, που έχουν εγκριθεί, όπως είναι οι οδικές συνδέσεις,Αμιρά– Άρβη, Βασιλική – Κρότος και Άγιος Κύριλλος – Γέρο Κάμπος, προχωρούν κανονικά, καθώς και οι καθαρισμοί ρεμάτων ενόψει της χειμερινής περιόδου. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και σε έργα που έχουν ήδη ενταχθεί στον προϋπολογισμό του νέου έτους, ο οποίος θα εισαχθεί για έγκριση και ψήφιση στις 15 Νοεμβρίου.

Ο κ. Βαρδάκης μετά την συνάντηση δήλωσε: «Η Περιφέρεια Κρήτης, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, προχώρησε, με την υποστήριξη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε πολύ σημαντικές παρεμβάσεις σε ολόκληρο το νησί. Επίσης, έχει καταφέρει, με σωστό προγραμματισμό, την ένταξη και χρηματοδότηση αρκετών μικρών και μεγάλων έργων υποδομής, για την επόμενη τριετία. Υποχρέωση όλων μας, είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά σε αυτήν την προσπάθεια για το καλό του τόπου μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση