HomeHL-LifestyleΠοια είναι η νέα σύντροφος του Κιάνου Ριβς

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κιάνου Ριβς

Θέλει να περάσει μαζί της την ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σόκαρε τις θαυμάστριές του ο Κιάνου Ριβς πριν από μερικές ημέρες όταν εμφανίστηκε πιασμένος χέρι – χέρι με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Γκραντ στο κόκκινο χαλί του «Lacma LACMA Art + Film Gala».

Ο μέχρι πρότινος εργένης, που ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή, αν και ανά διαστήματα του έχουν συνάψει διάφορες σχέσεις, όπως αυτή με την Αντζελίνα Τζολί, θεώρησε προφανώς πως ήρθε η ώρα να δείξει και δημόσια την αγάπη του για την νέα του σύντροφο. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του People, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες, αλλά η φιλία τους κρατά πάνω από μία δεκαετία.

Η πρόσφατη εμφάνιση του Κιάνου Ριβς με την σύντροφό του

«Άρχισαν να βγαίνουν νωρίτερα φέτος, αλλά ήθελαν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους« είπε η πηγή στο site. «Αλλά ο Κιάνου Ριβς θέλει να μοιραστεί ανοιχτά την ζωή του μαζί της. Είναι εξαιρετικά χαρούμενος και ευγνώμων που έχει στην ζωή του την Άλεξ».

Ο διάσημος ηθοποιός και η καλλιτέχνης εθεάθησαν να περπατούν πιασμένοι από τα μπράτσα τον Μάιο στο MOCA Benefit 2019 στο Λος Άντζελες, αλλά κανείς δεν ανέφερε τίποτε τότε, με το ζευγάρι να φωτογραφίζονται πιασμένοι χέρι-χέρι ξανά τον Ιούνιο στην επίδειξη μόδας του Saint Laurent Men’s Spring Summer 2020, στο Μαλιμπού.

Η πρώτη τους συνεργασία το 2011

Η γνωριμία τους όμως κρατάει πολλά χρόνια καθώς ο Κιάνου Ριβς και η Αλεξάνδρα Γκραντ συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2011 στο βιβλίο του ηθοποιού «ode to Happiness» με την Αλεξάνδρα να κάνει την εικονογράφηση. Δούλεψαν ξανά μαζί το 2016 στο βιβλίο του Κιάνου Ριβς «Shadows» με την Γκραντ να κάνει πάλι την εικονογράφηση.

Αλλά το περασμένο Σάββατο, ο λαμπερός ηθοποιός που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους, κατέστησε σαφές ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι με την Αλεξάνδρα κρατώντας την σφιχτά από το χέρι και κοιτάζοντάς την με ερωτευμένο βλέμμα. Μια πηγή δήλωσε στο ET: «Χαμογελούσαν και περνούσαν καλά».

Φυσικά, οι θαυμαστές του ενθουσιάστηκαν που ο Κιάνου Ριβς βρήκε τελικά την αγάπη, αν και κάποιοι μπέρδεψαν την Αλεξάνδρα Γκραντ με την 74χρονη Έλεν Μίρεν.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Γκραντ

Η Αλεξάνδρα Γκραντ, είναι καλλιτέχνης και φιλάνθρωπος με έδρα το Λος Άντζελες. Γεννημένη στο Οχάιο, η Αλεξάνδρα εργάζεται πάνω σε καλλιτεχνικά θέματα μετά την αποφοίτησή της από το Swarthmore College το 1994 με πτυχίο στην ιστορία και την studio art. Η 46χρονη έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια στο Μεξικό, την Ισπανία και την Γαλλία, ενώ έχει εκθέσει έργα της σε διάσημες κγαλρεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Τέχνης του Λος Άντζελες (LACMA), της Galerie Gradiva στο Παρίσι και της The Harris Lieberman Gallery στη Νέα Υόρκη. Το 2008 ίδρυσε το φιλανθρωπικό πρότζεκτ «Love» το οποίο παράγει και πωλεί πρωτότυπα έργα τέχνης και εκδόσεις με σκοπό να επωφεληθούν έργα καλλιτεχνών και μη κερδοσκοπικών τεχνών.

Ο Κιάνου Ριβς και η Αλεξάνδρα Γκραντ έχουν πάει σε πολλές γκαλερί τέχνης μαζί

Η Αλεξάνδρα και ο Κιάνου Ριβς ξεκίνησαν μια πετυχημένη συνεργασία το 2011 και από τότε ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει σε γκαλερί τέχνης, να ποζάρουν μαζί για την Vogue Ισπανίας ενώ έχουν κάνει και ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Γερμανία. Μιλώντας για την συνεργασία τους στο δεύτερο βιβλίο του, η Αλεξάνδρα Γκραντ είχε δηλώσει στο W Magazine: «Μπορούμε να περάσουμε πολύ χρόνο συζητώντας. Όπως για το χρώμα του βατόμουρου και αν θα πρέπει να είναι πιο σκούρο. Μπορεί να γίνουμε ακόμη και εμμονικοί».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση