HomeHL-GreeceΠειρατεία στο Τόγκο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου

Πειρατεία στο Τόγκο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου

«Ο γιος μου αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε λεπτό που περνάει και δεν έχουν νέα για τον άνθρωπό τους, ο οποίος απήχθη από πειρατές στον Τόνγκο, μοιάζει με αιώνας.

Συγγενείς και φίλοι του 20χρονου Δ.Γ. από το Μεσολόγγι περιμένουν ένα σημάδι ζωής για βεβαιωθούν ότι ο άτυχος νεαρός είναι καλά, την ίδια στιγμή που ο πατέρας του αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του.

«Την Πέμπτη μας πήρε και ήταν μια χαρά, μιλάγαμε στο skype, τον βλέπαμε και μας έβλεπε. Το παιδί είναι στη σχολή. Είναι δόκιμος, δεν είναι επαγγελματίας. Του εμπορικού ναυτικού. Κρατική σχολή», ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου ναυτικού στον ΑΝΤ1, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η υπόθεση θα έχει καλή κατάληξη.

To πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 20χρονος

O πατέρας του άτυχου νεαρού μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δ.Γ.

«Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει 3 χαπάκια και αυτά πρέπει καθημερινά. Μαζί του.. πού να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί ριχτήκανε στο πλοίο με σκάλες και βεντούζες. Ανεβήκανε πάνω, χτύπησε η σειρήνα τη νύχτα. 02.:00 π.μ. ήταν εκεί. Βγήκανε τα παιδιά από το δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει και τους αρπάξανε. Ακολούθησαν συμπλοκές με τα όπλα, χτυπήσανε έναν φρουρό στο πόδι και τελείωσε. Πάει το παιδί. Χάθηκε», συμπλήρωσε.

 «Θα δώσουμε όσα ζητήσουν για να πάρουμε το παιδί μας πίσω»

Μιλώντας και στον Alpha, ο πατέρας του δόκιμου τόνισε πως «θα δώσουμε όσα ζητήσουν για να πάρουμε το παιδί μας πίσω»

Σύμφωνα με το Reuters, οι τοπικές αρχές στο Τόγκο, εκτιμούν πως οι πειρατές έχουν πάρει τους ομήρους τους κάπου κοντά στη Νιγηρία, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης, όπως και καμία ένδειξη για τα κίνητρά τους και τα αιτήματά τους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση