HomeHL-9Έκλεβε από καραμπίνες μέχρι… πλυντήρια και φούρνο μικροκυμάτων

Έκλεβε από καραμπίνες μέχρι… πλυντήρια και φούρνο μικροκυμάτων

Με διακοπή 12 χρόνων οι… κλοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από καραμπίνες και σφαίρες μέχρι πλυντήρια ρούχων και φούρνο μικροκυμάτων έκλεβε ένας 48χρονος από διάφορα σπίτια σε ενδοχώρα του Ηρακλείου, με τις αρχές να βάζουν τέλος στη δράση του και να τον συλλαμβάνουν.

Με διακοπή 12 χρόνων οι… κλοπές

Όλα ξεκίνησαν πριν 12 χρόνια και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2007 όταν ο 36χρονος τότε άνδρας «άνοιξε» ένα σπίτι κι έκλεψε από μέσα ότι… βρήκε.

Ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει και 11 χρόνια μετά… ξαναχτυπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τον Οκτώβριο του 2018 ο δράστης προχωρά σε νέα κλοπή από διαφορετικό σπίτι αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο επιστρέφει έξι μήνες μετά στο ίδιο σπίτι (!) για να κλέψει ότι δεν πρόλαβε την πρώτη φορά.

Η εγκληματική δράση του σταματά φέτος και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου οπότε και κλέβει ένα τρίτο σπίτι.

Τα… κλοπιμαία

Οι αρχές μετά από συνδυαστική έρευνα και ανάλυση του τρόπου που έγιναν οι κλοπές ταυτοποίησαν τον 48χρονο ως δράστη.

Σήμερα το απόγευμα προχώρησαν σε έρευνα στα δύο σπίτια που έχει ο 48χρονος σε περιοχή του δήμου Φαιστού όπου βρήκαν και κατασχέθηκαν: τρία κυνηγετικά όπλα, 171 σφαίρες, ένα ξιφίδιο, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, ένας αεροσυμπιεστής και μία φιάλη υγραερίου.

Παράλληλα, στην αυλή του βρέθηκαν και δέκα ζώα συντροφιάς που ανήκουν στον 48χρονο και δεν τηρούσαν τους κανόνες ευζωίας ενώ δεν έφεραν και τσιπάκι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση