HomeΕΛΛΑΔΑΧωρίς αποτέλεσμα η εξεταστική ΣΥΡΙΖΑ για τον τραπεζικό δανεισμό των ΜΜΕ

Χωρίς αποτέλεσμα η εξεταστική ΣΥΡΙΖΑ για τον τραπεζικό δανεισμό των ΜΜΕ

Στο αρχείο οι περισσότερες έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καπνός χωρίς… φωτιά απεδείχθη η εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την δανειοδότητηση ΜΜΕ από τραπεζικά ιδρύματα.

Οπως αποτυπώνεται στην απάντηση του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος μετά από ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που εξετάστηκαν αρχειοθετήθηκαν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει και τον Οκτώβριο ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για την εξέλιξη των δικαστικών ερευνών που αφορούν τη δανειοδότηση πολιτικών κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τραπεζικά ιδρύματα, ζητώντας να κατατεθούν στη Βουλή και τα σχετικά έγγραφα. Μάλιστα, υπενθύμιζαν ότι από τις 23/1/2017 η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση και είχε διαπιστώσει παραβατικές συμπεριφορές για στελέχη κομμάτων, ΜΜΕ και τραπεζών και είχε παραδώσει το πόρισμά της στον τότε πρόεδρο της Βουλής, ενώ αντίγραφό του στάλθηκε και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από το Γραφείο του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος στη Βουλή για την πορεία ερευνών αναφορικά με τα δάνεια των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας έχουν ως εξής:

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση