HomeΚΡΗΤΗΠαράταση αιτήσεων έως 11/11 για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας VentureGarden

Παράταση αιτήσεων έως 11/11 για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας VentureGarden

Πρόγραμμα που στηρίζει την επιχειρηματικότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

 Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα VentureGarden, που στηρίζει την επιχειρηματικότητα, ξεκινάει για πρώτη φορά στην Κρήτη μέσω της συνεργασίας  του Alba Graduate Business School, The American College of Greece με το Η2Β HUB.

Το επιτυχημένο πρόγραμμα VentureGarden υποστηρίζει επιχειρηματίες, startupers και όλους όσους έχουν μια επιχειρηματική ιδέα ανεξάρτητα από το στάδιο υλοποίησης της.  Οι εν δυνάμει επιχειρηματίες που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο VentureGarden, θα παρακολουθήσουν 8 “μαθήματα”, σε 5 εβδομάδες, βασισμένα στο δοκιμασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Πιστοί στο μότο του “Helping People Grow Ideas”, οι εκπαιδευτές και οι μέντορες του προγράμματος θα δώσουν τα κατάλληλα εφόδια σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις ιδέες τους μαθαίνοντας σύγχρονα εργαλεία στρατηγικής και μάρκετινγκ για την υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών, όπως το Value Proposition Canvas, το Empathy Map και μεθόδους έρευνας αγοράς.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι και τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου την αίτηση συμεμτοχής που θα βρουν εδώ: http://bit.ly/venturegarden

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 18 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στον χώρο του H2B HUB στο κέντρο του Ηρακλείου (Κορωναίου 14). Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων, οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία mentoring διάρκειας 2 μηνών. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε  με την υπεύθυνη του VentureGarden στο Alba Graduate Business School,  Σοφία Φουκαράκη ([email protected], 210-8964531) και τον Managing Director του H2B HUB Κωνσταντίνο Βασσάκη ([email protected], 281 033 1280).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση