HomeHL-GreeceΈγκλημα στα Μέγαρα: Είμαι άρρωστος, παίρνω φάρμακα λέει ο δολοφόνος

Έγκλημα στα Μέγαρα: Είμαι άρρωστος, παίρνω φάρμακα λέει ο δολοφόνος

Στον ανακριτή ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορείται για τη δολοφονία του κουνιάδου του στα Μέγαρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξηγήσεις για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του στα Μέγαρα δίνει σήμερα στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές ο κατηγορούμενος ως δράστης του εγκλήματος, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. Ο 50χρονος καλείται να απολογηθεί για βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Πέμπτη εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι του κουνιάδου στα Μέγαρα πυροβολώντας τον θανάσιμα. Από τα πυρά του 50χρονου τραυματίστηκε μάλιστα και η 43χρονη σύζυγος του θύματος στο πόδι.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αναμένεται να επικαλεστεί σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για την αντιμετώπιση των οποίων λαμβάνει θεραπευτική αγωγή. Μάλιστα, μέσω των συνηγόρων του δεν αποκλείεται να ζητήσει και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο 50χρονος εξαφανίστηκε με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε με το δικηγόρο του στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση