HomeΚΡΗΤΗΗράκλειο για όλους: Αποτίμηση του διμήνου συνεργασίας με τη δημοτική αρχή

Ηράκλειο για όλους: Αποτίμηση του διμήνου συνεργασίας με τη δημοτική αρχή

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια πρώτη αποτίμηση του πρώτου-αναγνωριστικού όπως χαρακτηρίστηκε- διμήνου της συνεργασίας τους με την Δημοτική αρχή προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης ¨Ηράκλειο για όλους¨ .

Από τις τοποθετήσεις του συνόλου όσων έδωσαν το παρών διεφάνη η πρόθεση της παράταξης να κινηθούν σύμφωνα με την προεκλογική τους δέσμευση, τότε που δεν γνώριζαν και τους συσχετισμούς που θα διαμόρφωνε το εκλογικό αποτέλεσμα. ¨Στηρίζουμε ότι πάει τη πόλη μπροστά και είμαστε απέναντι σε ότι θεωρούμε ότι δημιουργεί προβλήματα, είτε αφορούν ενέργειες της δημοτικής αρχής, είτε ενέργειες της αντιπολίτευσης¨.

Στις τοποθετήσεις τους οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μετέφεραν το κλίμα που έχει καταγραφεί μέχρι τώρα κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων , από το οποίο προκύπτουν οι δυσκολίες που έχει επιφέρει όχι ο Κλεισθένης πλέον , αλλά συγκεκριμένες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζονται να διυλίζουν τον τύπο και όχι την ουσία των θεμάτων με αποκλειστικό γνώμονα να φέρουν σε δύσκολη θέση την δημοτική αρχή, δείχνοντας να αγνοούν τις επιτακτικές -σε χρόνο και ενέργειες- ανάγκες της πόλης.

Ο επικεφαλής της παράταξης και αντιδήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης κατέθεσε τη πρόταση του για τη λειτουργία της παράταξης, η οποία περιλαμβάνει τη συγκρότηση επιτροπών ανά τομέα για την παρακολούθηση του έργου της Δημοτικής Αρχής ενώ οι επιτροπές που θα συγκροτηθούν θα αναλάβουν και τον εισηγητικό ρόλο των προτάσεων μαζί με την δημοτική ομάδα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων ώστε να κατατίθενται τεκμηριωμένες στο δημοτικό συμβούλιο. Η πρόταση έτυχε καθολικής αποδοχής επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των στελεχών να συμβάλουν με πρωτοβουλίες τους και βάσει του προεκλογικού τους προγράμματος στη κατεύθυνση της βελτίωσης της πόλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση