HomeΚΡΗΤΗΔιανομή οπωροκηπευτικών για όσους έχουν… ανάγκη

Διανομή οπωροκηπευτικών για όσους έχουν… ανάγκη

Στους δήμους Μινώα Πεδιάδος και Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διανομή οπωροκηπευτικών πραγματοποιεί ο δήμος Μινώα Πεδιάδας στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 και την Πέμπτη  07 Νοεμβρίου 2019 και ώρα  09:00 π.μ – 14:00 μ.μ  στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.

Την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019 , θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή αδιάθετων ευπαθών προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ . Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 .ΒΑ.

Στο δήμο Μαλεβιζίου

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή της με αρ. Δ/23/οικ.1718/875, ΦΕΚ1474Β’/28-04-2017 Υπουργικής Απόφασης στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 από 08.30 έως 13:30 και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 από 08:30 έως 13:30.

 

Οι δικαιούχοι της περιοχής Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου, θα εξυπηρετηθούν στο χώρο του ΤΕΒΑ του Δήμου Μαλεβιζίου στην οδό ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 9. Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.

Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος ή μέλος της οικογένειας δε μπορεί να

προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση