HomeΕΛΛΑΔΑΗ «Μηδενιστική Ταξιαρχία» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΑΤ Πεντέλης

Η «Μηδενιστική Ταξιαρχία» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΑΤ Πεντέλης

«Βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο με το κράτος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευθύνης για την επίθεση που έγινε στις 12 Οκτωβρίου αναλαμβάνει η ομάδα αντιεξουσιαστών «Μηδενιστική Ταχξιαρχία».

«Ξημερώματα της 12/10 διαταράξαμε την ασφάλεια και την τάξη σε μια φιλήσυχη γειτονιά όπως είναι τα Μελίσσια. Με μπουκάλια στα χέρια και με την ακαταμάχητη θέληση για επίθεση στο εδώ και το τώρα, επιτεθήκαμε στο ΑΤ Πεντέλης» γράφουν συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο με το κράτος, γι’ αυτό επιτιθόμαστε και θα επιτιθόμαστε με κάθε ευκαιρία» γράφουν σε άλλο σημείο στην ανακοίνωση η αντιεξουσιαστική ομάδα «Μηδενιστική Ταξιαρχία». «Η επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου και η δική μας ενάντια στο ΑΤ Πεντέλης κατέρριψαν την προπαγάνδα της Ν.Δ, καθώς δεν είναι άξιοι να προστατέψουν ούτε τα αστυνομικά τους τμήματα» γράφουν οι αντιεξουσιαστές που φέρονται να κρύβονται πίσω από την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Πεντέλης.

Με μολότοφ επιτέθηκαν οι αντιεξουσιαστές στο ΑΤ Πεντέλης

Θυμίζουμε πως στις 12/10 και στις 05.30 τα ξημερώματα μια ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα. Το ρεπορτάζ τότε έκανε λόγο για τέσσερις προσαγωγές, τις οποίες και διαψεύδουν με την ανακοίνωσή τους οι αντιεξουσιαστές.

Συγκεκριμένα, στην ανάληψη ευθύνης της, η «Μηδενιστική Ταξιαρχία» διέψευσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν ΜΜΕ, ότι δηλαδή οι αστυνομικοί καταδίωξαν και προσήγαγαν τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν την επίθεση, λέγοντας ότι είναι απολύτως ψεύτικες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση