Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 42χρονος άνδρας για το δέμα που περιείχε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ενώ στη συνέχεια ζήτησε κι έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα.

Ο σκύλος «Μασκ» εντόπισε τα… ναρκωτικά

Το δέμα με την… κοκαΐνη εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου των λιμενικών αρχών με την παρουσία ειδικά εκπαιδευόμενου σκυλιού εντοπίστηκε το ύποπτο δέμα που ήρθε ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά.

Ο σκύλος, που λέγεται «Μασκ» μύρισε τα ναρκωτικά και οι άνδρες του λιμενικού σώματος έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το δέμα.

Αρκετές ώρες αργότερα, ο 42χρονος πήγε και το παρέλαβε και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Τότε οι αρχές τον σταμάτησαν και κατά τον έλεγχο κατάσχεσαν το δέμα που τελικά περιείχε μία συσκευασία με ένα κιλό και 155,90 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η εκτιμώμενη αξία της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης ανέρχεται σε  πάνω από 80.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση